Tietoa sivustosta

Tekijä ja ylläpitäjä: Vesa Lampinen

Tämä on KISS-historiatietosivuston neljäs inkarnaatio ja toteutettu minkäänlaista taloudellista hyötyä tavoittelematta. Sivuston sisältämä tieto perustuu erinäisiin tietolähteisiin, joita tekijä on pitänyt luotettavina. Sivuston tarkoitus ei ole kilpailla tiedon määrässä, vaan tarjota se hieman erilaisella kuorrutuksella.

Sivusto on rakennettu WordPress-sisällönhallintaohjelmiston (tämänhetkinen versio 6.0.3) päälle ja sen responsiivisuus on toteutettu Bootstrapin (versio 5.2.2) avulla.

Osioista

  • HISTORIA: Tämä osio niputtaa yhtyeeseen liittyviä tapahtumia eri vuosikymmeniin. Tapahtumalle pitää olla tarkka päivä, jotta se kelpuutetaan tähän osioon.
  • JÄSENET: Tämä osio listaa yhtyeen nykyisiin jäseniin liittyviä tietoa. Mikäli jossain kohtaa on merkintä ”???”, on kyseinen tieto tekijälle tuntematon. Näitä puuttuvia kohtia täydennetään sitä mukaa kun suht varmaa tietoa asiasta tulee vastaan. Jäsenen kasvokuvaksi on pyritty hakemaan mahdollisimman tuore kuva.
  • EX-JÄSENET: Tämä osio listaa yhtyeen entisiin jäseniin liittyviä tietoa. Merkintä ”???” tarkoittaa samaa kuin osiossa ”JÄSENET”. Ex-jäsenen kasvokuvaksi on pyritty hakemaan mahdollisimman tuore kuva siltä ajalta, kun ex-jäsen on vielä ollut yhtyeessä.
  • TUOTANTO: Tämä osio listaa julkaisukohtaisia tietoja eri julkaisutyyppeihin luokiteltuina.
  • KEIKAT: Tämä osio listaa yhtyeen soittamat keikat vuosittain, kukin vuosi omalla sivullaan. Harjoituskeikkoja, nauhoitettuja TV-esiintymisiä, yksityisesiintymisiä tai peruttuja keikkoja ei listata.
  • BONUS: Tämä osio lähestyy yhtyeen historiaa viihteellisemmin. Osio sisältää tällä hetkellä gallerian eli tämän sivuston tekijän luomia ns. KISS-fanikuvia esittelevän sivun.

Sivu päivitetty: 18.10.2022